Hyvinvointiala HALI ry etsii uutta toimitusjohtajaa. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa sote-alan kehitykseen. HALI edustaa yksityisiä sote-alan yrityksiä ja järjestöjä, ja uusi toimitusjohtaja saa vastuulleen noin 20 henkilön toimiston, jossa työskentelee elinkeinopolitiikan, työmarkkinoiden ja viestinnän asiantuntijoita. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja johtamaan tätä merkittävää organisaatiota?

Uudella toimitusjohtajalla tulee olla kokemusta vaativista politiikan tai edunvalvonnan johtavista tehtävistä, liiketoiminnan ja markkinatalouden ymmärrystä sekä mielellään käytännön kokemusta yritysmaailmasta. Toimitusjohtaja toimii keskeisenä organisaation sekä koko toimialan edustajana.

Toimitusjohtajan työssä korostuu erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, sillä työ sisältää paljon yhteistyötä jäsenten, hyvinvointialueiden, päättäjien, median sekä muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa. Laajasti yhteiskuntaa, politiikan päätöksentekoa ja sosiaali- ja terveysalaa ymmärtävänä uusi toimitusjohtaja kykenee ennakoimaan toimintaympäristön muutoksia ja vaikuttamaan niihin. Hän on ihmisläheinen johtaja, jonka tärkeimpiä tehtäviä ovat johtaa HALIn toimistoa sekä palvella jäsenistöä.

Työtehtävät:

  • Johtaa HALIn toimistoa
  • Toimia keskeisenä organisaation sekä koko toimialan edustajana
  • Ennakoida toimintaympäristön muutoksia ja vaikuttaa niihin
  • Palvella jäsenistöä
  • Rakentaa ja ylläpitää dialogia sekä laajaa yhteistyötä jäsenten, hyvinvointialueiden, päättäjien, median sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa

Etsimme henkilöä, jolla on:

  • Kokemusta vaativista politiikan tai edunvalvonnan johtavista tehtävistä
  • Liiketoiminnan ja markkinatalouden ymmärrystä
  • Laajaa ymmärrystä yhteiskunnasta, politiikan päätöksenteosta ja sosiaali- ja terveysalasta
  • Erinomaista viestintäosaamista sekä vahvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot

Eduksi katsomme käytännön kokemuksen yritysmaailmasta sekä sote-alasta.

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi viimeistään 29.10.2023 osoitteeseen resume@fairchild.fi otsikolla ”HALI ry toimitusjohtaja”.  


Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä Fairchild Executive Searchiin: 

Johan Stierncreutz, johan.stierncreutz@fairchild.fi, +358 405 893 006 tai  
Sabina Nerdrum, sabina.nerdrum@fairchild.fi, +358 40 832 2990