Valikko

Työturvallisuus ja työhyvinvointi

Tälle sivulle kerätään ajankohtaista, HALIn jäseniä koskevaa työhyvinvointi- ja työturvallisuustietoa. Ole osana luomassa hyvinvoivaa, terveellistä ja turvallista työpaikkaa!

Yhteistyö ja työsuojelutoimijat

Teemme aktiivisesti yhteistyötä sekä jäsentemme, neuvottelukumppaneiden että eri sidosryhmien kanssa. Yhteistyö ja työsuojelutoimijat -sivustolle on koottuna keskeisiä työsuojelutoimijoita.

Työsuojeluasioiden ABC

Mitä on työhyvinvointi? Miltä näyttää työkykytalo? Entä mikä työsuojeluasioiden yhteistoiminnan tavoitteena on? Työsuojeluasioiden ABC -sivulta löydät kätevästi työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvät keskeiset termit.

Materiaaleja ja lähteitä

Tälle sivulle keräämme hyödyllisiä materiaaleja ja lähteitä, joista on apua työpaikallasi. Materiaaleja ja lähteitä -sivulta löydät muun muassa työsuojelun sähköisen muistilistan sekä ohjeet työsuojelutarkastukseen valmistautumiseen.

Miniwebinaarit

Olemme toteuttaneet Työturvallisuuskeskuksen kanssa yhteistyössä sarjan miniwebinaareja, joissa annetaan työpaikoille ohjeita ja vinkkejä hyvinvoivan, terveellisen ja turvallisen työpaikan luomiseen. Nämä ovat nähtävillä miniwebinaarit -sivullamme.