Koulutukset

HALI kouluttaa alan työnantajia työehtosopimusten ja työlainsäädännön sisällöstä.

Tulevat työsuhdepäivät

Järjestämme syksyllä 2022 sosiaalipalvelualan ja terveyspalvelualan perinteiset työsuhdepäivät webinaareina: 

Sosiaalipalvelualan työsuhdepäivä ti 11.10.2022 klo 9–16.30 (lounastauko 11.30–12.15)

Terveyspalvelualan työsuhdepäivä ma 31.10.2022 klo 916.30 (lounastako 11.30–12.15) 

Sosiaalialan järjestöjen päivän kestävä koulutustilaisuus järjestetään keväällä 2023.

 

 TES-infojen (16.8.2022) tallenteet

 

Järjestimme jäsentyönantajillemme maksuttomat webinaari-infot yksityisen sosiaalipalvelualan ja terveyspalvelualan työehtosopimusten muutoksista.

Voit katsoa tilaisuuksien tallenteet TES-infot ja -koulutukset -sivuilta.

 

Räätälöidyt työsuhdekoulutukset

HALIn asiantuntijat tarjoavat myös yrityskohtaisesti räätälöityä työsuhdekoulutusta. Koulutuksia voidaan järjestää kohdennetusti esimerkiksi henkilöstöhallinnolle tai esimiehille. Koulutuksen sisällöstä sovitaan aina erikseen kouluttajan kanssa.

Koulutusten hinnat

Laskutamme jäsenyritystä yrityskohtaisesta koulutuksesta 240 euroa/tunti (ei-jäseniltä 335 euroa/tunti). Laskutettavaa aikaa on kouluttajan yrityksessä käyttämä aika taukoineen pidempää ruokataukoa lukuun ottamatta. Lisäksi laskutamme koulutuksesta aiheutuneet suoranaiset kulut, kuten matkakulukorvaukset (esim. taksimatkat, junaliput, km-korvaukset) ja päivärahat.

Liiton yleinen työsuhdekoulutus tai elinkeinokoulutus:

  • 4 t  190 €/jäsen-TA:n edustaja, 300 € +alv/ ei-jäsen-TA:n edustaja + alv
  • 7 t   300 €/jäsen-TA:n edustaja +alv, 460 €/ ei-jäsen-TA:n edustaja + alv

Hinnat sisältävät materiaalit ja tarjoilut.

Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin lisäämme arvonlisäveron 24 %.

Koulutusmateriaalit

Yrityskohtaisessa koulutuksessa  Luennoitsija toimittaa materiaalin yritykseen sähköisesti ja yritys kopioi materiaalin osallistujille. HALI voi myös hoitaa kopioinnin ja materiaalin toimittamisen koulutuspaikkaan, siitä laskutamme erikseen.

Yleisissä työsuhdekoulutuksissa HALI varaa koulutustilat ja painaa materiaalin. Koulutuksen hinta sisältää koulutusmateriaalin, kahvitarjoilun sekä lounaan.

Tilat

Yrityskohtainen koulutus tapahtuu pääsääntöisesti yrityksen omissa tai sen järjestämissä tiloissa. HALI voi myös hoitaa tilavarauksen, silloin laskutamme tilan varauksesta ja kahvi-/ruokatarjoilusta erikseen (hinta riippuu paikasta sekä tarjoilusta).

Yleisissä työsuhdekoulutuksissa HALI varaa koulutustilat. Yleisten työsuhdekoulutusten hinta sisältää koulutusmateriaalin, kahvitarjoilun sekä lounaan.

Laskutus

Laskutamme kurssimaksun osallistujilta jälkikäteen.

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viikkoa ennen tilaisuutta, minkä jälkeen veloitamme perumisesta 50 % kurssimaksusta + alv 24 %. Jos ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme koko kurssimaksun.