Hyvinvointialan liiton koulutukset

HALI kouluttaa alan työnantajia työehtosopimusten ja työlainsäädännön sisällöstä. Kouluttajina toimivat liiton asiantuntijat, joilla on kokemusta sekä työehtosopimustoiminnasta että työsuhteisiin liittyvien kysymysten ratkaisemisesta.

Hyvinvointialan liiton asiantuntijat tarjoavat myös yrityskohtaisesti räätälöityä työsuhdekoulutusta. Koulutukset voidaan tällöin järjestää kohdennetusti esimerkiksi henkilöstöhallinnolle tai esimiehille. Koulutuksen sisällöstä sovitaan aina erikseen kouluttajan kanssa.

Koulutuksien hinnat 1.1.2019 alkaen

Laskutamme jäsenyritystä yrityskohtaisesta koulutuksesta 240 euroa/tunti (ei-jäseniltä 335 euroa/tunti). Laskutettavaa aikaa on kouluttajan yrityksessä käyttämä aika taukoineen, pidempää ruokataukoa lukuun ottamatta. Lisäksi laskutamme koulutuksesta aiheutuneet suoranaiset kulut, kuten matkakulukorvaukset (esim. taksimatkat, junaliput, km-korvaukset) ja päivärahat.

Liiton yleinen työsuhdekoulutus tai elinkeinokoulutus:

  • 4 t  190 €/jäsen-TA:n edustaja, 300 € +alv/ ei-jäsen-TA:n edustaja + alv
  • 7 t   300 €/jäsen-TA:n edustaja +alv, 460 €/ ei-jäsen-TA:n edustaja + alv

Hinnat sisältävät materiaalit ja tarjoilut.

Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin lisäämme arvonlisäveron 24 %.

Koulutusmateriaalit

Yrityskohtaisessa koulutuksessa lähtökohtana on, että yritys itse kopioi ja kokoaa materiaalin osallistujille. Luennoitsija toimittaa materiaalin yritykseen sähköisesti. Erikseen sovittaessa Hyvinvointialan liitto voi hoitaa kopioinnin ja kokoamisen sekä materiaalin toimittamisen koulutuspaikkaan. Tällöin laskutamme materiaalin tekemisestä erikseen.

Yleisissä työsuhdekoulutuksissa Hyvinvointialan liitto varaa koulutustilat ja painaa materiaalin. Koulutuksen hinta sisältää koulutusmateriaalin, kahvitarjoilun sekä lounaan.

Tilat

Yrityskohtainen koulutus tapahtuu pääsääntöisesti yrityksen omissa tai sen järjestämissä tiloissa. Erikseen sovittaessa Hyvinvointialan liitto voi hoitaa tilavarauksen. Tällöin tilan varauksesta ja kahvi-/ruokatarjoilusta laskutetaan erikseen (hinta riippuu paikasta sekä tarjoilusta).

Yleisissä työsuhdekoulutuksissa Hyvinvointialan liitto varaa koulutustilat. Yleisten työsuhdekoulutusten hinta sisältää koulutusmateriaalin, kahvitarjoilun sekä lounaan. Yleisiin työsuhdekoulutuksiin ilmoittaudutaan Hyvinvointialan liiton www-sivujen kautta.

Laskutus

Laskutamme kurssimaksun osallistujilta jälkikäteen.

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viikkoa ennen ko. tilaisuutta, minkä jälkeen veloitamme 50 % kurssimaksusta + alv 24 %. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme koko kurssimaksun.

Sosiaalipalvelualan ja terveyspalvelualan työsuhdepäivän videotallenne ja koulutusmateriaalit

Sosiaalipalvelualan ja terveyspalvelualan työsuhdepäivien videotallenteet ja koulutusmateriaalit on lunastettavissa käyttöönne puoleen hintaan normaalista osallistumismaksusta. Hinta yhdelle koulutuspaketille on 75 € + alv 24 %.

Koulutuksessa käydään tarkasti läpi TES-kokonaisuudet.

Koulutuspaketin voi tilata osoitteesta: ulla.peramaki@hyvinvointiala.fi