Keitä olemme?

Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityistä sosiaali- ja terveysalaa sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavia yrityksiä ja järjestöjä. Neuvottelemme alan yleissitovat työehtosopimukset. Valvomme jäsentemme yhteisiä etuja ja neuvomme työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

HALIn yli 1550 jäsentä työllistävät yli 95 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista. Hyvinvointiala HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

 Hallitus Jäsenet

Mitä me teemme?

Hyvinvointiala HALIn mielestä laadukkaat hyvinvointipalvelut kuuluvat jokaiselle elämäntilanteesta ja varallisuudesta riippumatta. Asiantuntijamme tuottavat laadukasta tietoa päätöksenteon tueksi, ja olemme jäsentemme tukena elinkeino- ja työmarkkinapoliittisissa kysymyksissä.

Vaikutamme Palvelemme jäsenistöämme

Yksityisen hyvinvointialan verojalanjälki vuonna 2020 oli 3,4 miljardia euroa.

Yksityisen hyvinvointialan liikevaihto vuonna 2020 oli yli10 miljardia euroa.

Hyvinvointialan yksityinen sektori tuottaa yli 26 % sote-palveluista.

28 000 järjestöjen palveluksessa olevaa osaajaa huolehtii kolmannen sektorin palveluiden tuotannosta.

Palveluntuottajia ja muita sote-alan toimijoita on lähes 50 000 ja niillä on yhteensä noin 23 000 toimipaikkaa. Suurin osa näistä on järjestöjä ja itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Yli 127 000 yksityisen sektorin ammattilaista palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Median tukena

Etsitkö faktatietoa yksityisestä hyvinvointialasta? Kaipaatko taustatietoa tai haastateltavaa juttuusi? Autamme mielellämme luotettavan tiedon välittämisessä ja alan parhaiden asiantuntijoiden metsästämisessä! Tarjoamme mielellämme myös uutis- ja juttuvinkkejä yksityiseltä hyvinvointialalta.

Nopeus, luotettavuus ja asiantuntijuus ovat tärkeitä arvojamme kaikessa tekemisessä. Älä siis epäröi olla meihin suoraan yhteydessä!  Autamme mielellämme.

Medialle