Avoimet työpaikat

HALIlle töihin?


Mahtavaa, että kiinnostamme sinua työpaikkana!

Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityisiä sote-alan yrityksiä ja järjestöjä. Neuvottelemme alan yleissitovat työehtosopimukset. Valvomme jäsentemme yhteisiä etuja ja neuvomme työoikeudellisissa ja elinkeinopoliittisissa kysymyksissä.

HALIssa työskentelee noin 20 elinkeinopolitiikan, työmarkkinoiden ja viestinnän ammattilaista. Julkaisemme tällä sivulla kaikki avoimet työpaikkamme. Voit tutustua HALIn toimistolla työskenteleviin asiantuntijoihin täältä.


Viestintäpäällikkö

HALI etsii uutta viestintäpäällikköä täydentämään viestintätiimiään. Sote-alalla tapahtuu paljon, ja haemme nyt vahvistusta kolmen hengen viestintätiimiimme. Etsimämme henkilö on viestinnän monipuolinen ammattilainen, joka pystyy ottamaan vastuulleen laajoja tehtäväkokonaisuuksia ja viemään ne onnistuneesti päätökseen. Teemme viestintätiimissä tiiviisti yhteistyötä HALIn omien asiantuntijoiden sekä jäsentemme kanssa. Lue lisää täältä ja hae viimeistään 3.12. Jos haluat lisätietoja, voit olla yhteydessä viestintäjohtaja Maira Kettuseen torstaina 16.11. klo 10–12 tai tiistaina 21.11. klo 14–16. 

Lisätiedot:

Kettunen Maira

Maira Kettunen

Viestintäjohtaja

050 357 7197

Lisätiedot


AVOIN HAKEMUS

Jos avoimista työpaikoista ei löytynyt sinua kiinnostavaa työtä tai meillä ei ole auki avoimia tehtäviä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Lähetä avoin hakemus sekä CV:si HALIn hallinnon asiantuntijalle Ulla Perämäelle osoitteeseen ulla.peramaki@hyvinvointiala.fi.

Lisätiedot

Perämäki Ulla

Ulla Perämäki

Hallinnon asiantuntija, toimitusjohtajan avustaja, jäsenyyteen liittyvät asiat

050 462 2743

Lisätiedot