Hyvinvointiala HALI ry hakee uutta toimitusjohtajaa luotsaamaan liittoa kohti seuraava vaihetta.

Ulla-Maija Rajakangas on toiminut Hyvinvointiala HALI ry:n ensimmäisenä toimitusjohtajana sen perustamisvuodesta 2016 alkaen.  Rajakankaan tehtävät toimitusjohtajana päättyvät 30.9.2023 ja uuden toimitusjohtajan haku on käynnistymässä. Hakuprosessin aikana HALIn toimitusjohtajan tehtävää hoitaa väliaikaisesti HALIn hoivasta ja osaamisesta vastaava johtaja Arja Laitinen. Uutta toimitusjohtajaa haetaan talon ulkopuolelta.

”Kiitän ”Ultsia” pitkään jatkuneesta hyvästä työstä hyvinvointialan eteen. Hän on rakentanut liittoomme erinomaisen osaavan asiantuntijatiimin ja ollut mukana vaikuttamassa koko toimialan kehitykseen”, toteaa HALIn hallituksen puheenjohtaja Janne-Olli Järvenpää.

”Koen, että nyt on hyvä hetki jättää HALIn toimitusjohtajan tehtävä ja siirtyä kohti uutta. Olen hyvin ylpeä kaikesta, mitä olemme yhdessä HALIn henkilöstön kanssa saavuttaneet toimialan etujen edistämiseksi”, Rajakangas sanoo

Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityistä sosiaali- ja terveysalaa sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavia yrityksiä ja järjestöjä. Se neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset, valvoo jäsenten yhteisiä etuja sekä neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopoliittisissa kysymyksissä. HALI edustaa noin 1560 yritystä ja järjestöä, jotka työllistävät yhteensä yli 100 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lisätietoja:

Hyvinvointiala HALI ry, hallituksen puheenjohtaja Janne-Olli Järvenpää

Yhteydenotot HALIn viestinnän kautta, viestintäjohtaja Maira Kettunen, maira.kettunen@hyvinvointiala.fi, Tel. 050 357 7197