Laura Lindeberg aloittaa HALIn johtavana elinkeinoasiantuntijana. Lindeberg on aiemmin työskennellyt ministeri Kiurun ja ministeri Lindénin erityisavustajana sosiaali- ja terveysministeriössä.

LAURA LINDEBERG aloittaa HALIssa 1. maaliskuuta johtavana elinkeinoasiantuntijana Arja Laitisen johtamassa hoivan tiimissä. Lindeberg on kuluvan hallituskauden aikana toiminut ministeri Kiurun sekä ministeri Lindénin erityisavustajana sosiaali- ja terveysministeriössä, ja samoissa tehtävissä vuosina 2013-2015 ministeri Huovisen kaudella.

Tätä ennen Laura on työskennellyt ammatillisten asioiden erityisasiantuntijana sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:ssä. Lauralla on myös kokemusta sosiaalityön, erityisesti lastensuojelun tehtävistä.

”Hienoa saada toivottaa Laura tervetulleeksi HALIin. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista sosiaalialan tehtävistä ja edunvalvonnasta. Haluamme vaikuttaa siihen, että kaikilla suomalaisilla on varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta pääsy hyvään hoivaan kohtuullisessa ajassa. Tässä työssä Lauralla on jatkossa merkittävä rooli”, kertoo Halin hoivasta ja osaamisesta vastaava johtaja Arja Laitinen.