Anna Yli-Saunamäki valittiin HALIn viestinnän asiantuntijaksi. Hän siirtyy tehtävään Keskuskauppakamarista.

Yhteiskunnalliseen vaikuttajaviestintään erikoistunut Yli-Saunamäki aloittaa Hyvinvointiala HALI ry:ssä tammikuussa 2022.

Aiemmin Yli-Saunamäki on toiminut muun muassa europarlamentaarikon avustajana ja Fennovoiman tiedottajana. Hän on opiskellut viestintää ja kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa.

− On hienoa päästä HALIin ottamaan haltuun sote-viestinnän sektoria. Koko toimiala on todella mielenkiintoinen ja viestinnällisesti haasteellinen, Yli-Saunamäki sanoo.

Yli-Saunamäki kuvaa omiksi vahvuuksikseen kokemuksensa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja monipuolisen viestintäosaamisen. Vapaa-aikanaan hän tykkää muun muassa uutisista, spinningistä, kirjoista ja golfista.

HALIn viestinnän asiantuntijan tehtävä alkaa 10. tammikuuta 2022. Yli-Saunamäki täydentää HALIn viestinnän tiimiä, johon nyt kuluu viestintäjohtaja, viestintäpäällikkö ja viestinnän harjoittelija.

− Saamme Annasta erinomaisen täydennyksen sekä tiimiimme että koko HALIin. Sote- ja varhaiskasvatustoimialan merkitys yhteiskunnassa kasvaa koko ajan, ja haluamme tuoda sitä viestinnässämme esiin. Siksi on hienoa saada viestintään Annan kaltainen osaaja, sanoo HALIn viestintäjohtaja Maira Kettunen.

Anna Yli-Saunamäki valittiin HALIn viestinnän asiantuntijaksi erinomaisten hakijoiden joukosta. Viestinnän asiantuntijan tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta, hakemuksia siihen tuli 42. HALI kiittää kaikkia tehtävään hakeneita.