Hyvinvointiala HALI ry etsii äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi lakimiestä, jonka tehtäviin kuuluvat työsuhdeasioiden jäsenneuvonta ja erimielisyystapausten selvittäminen.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme hakijalta oikeustieteellistä loppututkintoa sekä osaamista työsuhdeasioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Työ tarjoaa näköalapaikan nopeasti kasvavalle toimialalle ja sen monipuolisiin työsuhdekysymyksiin.

 

Työsuhde on määräaikainen 80 % työajalla 11.1.2021 alkaen ja voimassa marraskuulle 2021 tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä:

Liiton toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas, puh. 0400 374 164 ja työmarkkinajohtaja Tuomas Mänttäri, puh. 040 571 2330.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 9.10.2020 sähköpostitse osoitteella ulla.peramaki@hyvinvointiala.fi

 

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja ja neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Sen 1550 jäsentä työllistävät yli 90 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista. HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

HALIn jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä. www.hyvinvointiala.fi