Hyvinvointiala HALI ry edustaa sosiaali-, terveys- ja varhaiskasvatusalan yrityksiä ja järjestöjä työmarkkina- ja elinkeinoasioissa. Jäsenenämme on 1550 alan yritystä ja järjestöä, jotka työllistävät 95 000 työntekijää. Olemme Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenliitto. Toimistomme sijaitsee Eteläranta 10:ssä Helsingissä.

Haemme liittoomme osa-aikaiseen työsuhteeseen ainakin kesään 2022 saakka / sovitusti lakimiesharjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu työsuhdeasioiden jäsenneuvonta.

Tehtävä sopii hyvin lakimiesopintojen loppupuolella olevalle oikeustieteen opiskelijalle, joka on kiinnostunut työoikeudesta. Kokemus työoikeudesta ja työsuhdeasioiden hoidosta on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyökykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Työ tarjoaa näköalapaikan nopeasti kasvavalle toimialalle ja sen monipuolisiin työsuhdekysymyksiin.

Työsuhde alkaa sovitusti alkukevään 2022 aikana.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat liiton toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas, puh. 0400 374 164 ja työmarkkinajohtaja Tuomas Mänttäri, puh. 040 5712330.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 2.3.2022 sähköpostitse osoitteella ulla.peramaki@hyvinvointiala.fi