HALI ry toimii tänään alkaneen Wellnessmalli 2022-kilpailun pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö jatkuu tänä vuonna jo neljättä kertaa. Yhteistyöllä HALI haluaa kertoa hyvinvointialan monipuolisista uramahdollisuuksista, alan merkityksestä tulevaisuudessa ja innostaa uusia osaajia alalle.

Wellnessmalli 2022-kilpailussa etsitään hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille.

Yhteistyöllä HALI muistuttaa, että hyvinvointiala tarvitsee tulevaisuudessa uusia osaajia ja ennen kaikkea uusia ideoita. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita tarvitaan Suomessa yhä enemmän.

– Me HALIssa iloitsemme jälleen jatkuvasta yhteistyöstämme. Wellnessmallit ovat omissa kohderyhmissään merkittäviä mielipidevaikuttajia, ja heillä on mahdollisuus tavoittaa monia uravalintojaan harkitsevia sekä hyvinvointialasta kiinnostuneita ihmisiä. Tarve uusille osaajille kasvaa koko ajan, sanoo HALI ry:n toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas.

Yhteistyön aikana 10 finalistia tutustuvat hyvinvointialan uramahdollisuuksiin ja HALIn jäsenistöön. Yhteistyö näkyy muun muassa HALIn ja Wellnessmalli-kilpailun somekanavissa ja nettisivuilla.

HALI ry toivottaa finalisteille onnea tiukkaan kisaan!