Hyvinvointiala HALI ry:ssä tapahtuu henkilöstömuutoksia. Elinkeinoasioista vastannut johtaja Ismo Partanen on palannut Lääkäripalvelut LPY:n toiminnanjohtajaksi. HALI elinkeinopoliittisessa edunvalvonnassa aloittaa kaksi uutta johtajaa: Hanna-Maija Kause sekä Eveliina Vigelius.

Hanna-Maija Kause siirtyy Akavasta johtavan asiantuntijan tehtävästä HALIn terveyspalveluista vastaavaksi elinkeinoasioiden johtajaksi. Hanna-Maija on aikaisemmin toiminut perhe- ja peruspalveluministerin sekä sosiaali- ja terveysministerin erityisavustajana. Hän on myös työskennellyt eduskunnassa sekä erilaisissa viestinnän tehtävissä.

Eveliina Vigelius jatkaa HALIssa uudessa tehtävässä elinkeinoasioiden johtajana vastuullaan sote-järjestelmän kehittämiseen liittyvät asiat. Hän on työskennellyt HALIssa ja sitä edeltäneessä Terveyspalvelualan Liitossa kuusi vuotta ja sitä ennen muun muassa eduskunnassa.

“Sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmämme on merkittävien toimintaympäristön muutosten paineessa. Olen innoissani voidessani liittyä HALI ry:n joukkoihin osaltani ratkaisemaan muutoksesta kumpuavia kysymyksiä”, Hanna-Maija Kause toteaa.

“On tärkeää, että julkisten palvelujen saatavuus, laatu ja kustannustehokkuus aidosti paranevat. Yritysten ja järjestöjen panos ja niiden hyvä yhteistyö julkisen sektorin kanssa on ratkaisevaa. Olen erittäin motivoitunut jatkamaan tätä työtä uudessa roolissani”, Eveliina Vigelius jatkaa.

 

Lisätietoja:

Eveliina Vigelius
Elinkeinoasioiden johtaja
puh. 044 511 4411 / eveliina.vigelius@hyvinvointiala.fi

Hanna-Maija Kause
Elinkeinoasioiden johtaja, terveyspalvelut
puh. 050 566 7949 / hanna-maija.kause@hyvinvointiala.fi

Ulla-Maija Rajakangas
Toimitusjohtaja
puh. 0400 37 4164 / ulla-maija.rajakangas@hyvinvointiala.fi