Ismo Partanen aloitti elinkeinopolitiikan ja viestinnän johtajana HALIssa 1.1.2019. Työt ovat alkaneet vauhdikkaasti, mutta aina hyväntuulinen Ismo ehti istahtaa hetkeksi ja jakaa mietteitään HALIsta ja tulevasta.

Mikä on menestyksen resepti, jolla HALI saavuttaa tavoitteensa?

– HALI kirkastaa yhteisiä tavoitteitaan sekä kirjaa ne strategiaansa ja toimintasuunnitelmiinsa. Nämä suunnitelmat jalkautetaan päivittäiseen toimintaan ja työhön. Kaikilla on oltava selkeä kuva siitä, mitä tavoittelemme ja miksi – ja tekemiseen on sitouduttu. Haluan, että HALI tunnetaan laajasti luotettavana, yhteistyökykyisenä, aktiivisena, tavoitehakuisena ja rakentavana toimijana.

Lyhyesti: HALI on aidosti hyvinvoinnin vaikuttava ääni.

Mitkä ovat vahvuutesi HALIn uutena johtajana?

– Minulla on pitkä kokemus hyvinvointialojen kehittämisestä elinkeinopolitiikan näkökulmasta. Tunnen HALIn, sen historian, nykytilan ja tavoitteet erittäin hyvin. Nykyiset työkaverit HALIssa ovat olleet läheisiä yhteistyökumppaneita jo vuosien ajan. Uskon, että pystyn omalta osaltani jalostamaan HALIsta voittavan joukkueen.

Yhdessä olemme vahvoja ja saavutamme tuloksia.

Mikä on uudenvuodenlupauksesi HALIn jäsenille?

-Lupaan tehdä kaikkeni, että HALI on vuoden lopussa entistäkin vaikuttavampi hyvinvoinnin ääni.

Otetaan vielä loppuun aikahyppy ensi kesään. Mikä on ollut tähtihetkesi HALIssa?

– Vaalien jälkeen valitun hallituksen ohjelmassa on hyviä kirjauksia, jotka luovat edellytykset hyvinvointialojen kehittämiseen kansalaisten parhaaksi, esimerkiksi sote-uudistuksen toimeenpanolle.