Tervetuloa henkilökohtaisen avun teemaseminaariin. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Hyvinvointiala HALI ry ja Kynnys ry.

Kuluva vuosi on ollut monin tavoin hyvin erityinen suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kehityksessä. Covid 19 – pandemian myötä vammaispalvelut ja henkilökohtainen apu ovat saaneet liian vähän huomiotamme, vaikka haasteita on runsaasti. Haluamme edistää vuoropuhelua järjestämällä keskustelutilaisuuden, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita vammaisten avopalveluiden kentässä ja erityisesti henkilökohtaisen avun palvelusetelimallin kehittämistä. Keskustelussa on tilaa erilaisille näkökulmille, sillä uskomme, että parhaat ratkaisut löytyvät avoimen dialogin ja yhteistyön kautta.

Ilmoittaudu 24.9. mennessä tästä

Ohjelma:

Klo 9.00 Tervetuloa

Klo 9:10 Henkilökohtaisen avun markkinakatsaus – Joel Kuuva, talous- ja veroasiantuntija, Hyvinvointiala HALI ry

Klo 9:25 Asiakasnäkökulma – Mika Välimaa, lakimies, Kynnys ry

Klo 9:40 Palveluntuottajakeskustelu – Olli Houttu, toimitusjohtaja, Kotona Asuen Seniorihoiva ja Jerry Pasanen, toimitusjohtaja, Suomen Avustajapalvelut

klo 10:00 Kysymyksiä ja keskustelua

Klo 10:30 Tilaisuus päättyy

Tavoitteemme on avata vuoropuhelua palveluntuottajien ja palveluita hankkivien kuntien kesken. Vaikean kevään jälkeen yhteinen keskustelu on paikallaan ja yhteinen tahtotilamme on, että jatkossakin voidaan varmistaa asiakkaille laadukas ja turvallinen palvelu ennen kuin tilanne kehittyy liian haasteelliseksi sekä palveluntuottajien että kuntien näkökulmasta.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan keskustelutilaisuuteen perjantaina 25.09.2020 klo 9.00 lähtien. Voitte esittää kysymykset chatin kautta sekä lopussa jaamme myös puheenvuoroja osallistujille. Webinaari tallennetaan ja se on jälkikäteen katsottavissa HALIn kotisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa!