Tervetuloa Hyvinvointiala HALI ry:n webinaariin: SOTE – Järjestöjen apu ja tuki kaikkien ulottuville

Aika: perjantaina 6.11. kello 9:00-10:30

Paikka: Webinaari HALIn sote-sivustolla

Ilmoittaudu: Ilmoittaudu 5.11. mennessä tästä.

Mukana keskustelemassa Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax, Ensi- ja turvakotien liiton pääsihteeri Riitta Särkelä sekä Hyvinvointiala HALI ry:n terveyspalveluista vastaava johtaja, Hanna-Maija Kause. Keskustelun lopuksi voit esittää puhujille kysymyksiä chatin puolella.

Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tarjoamat mahdollisuudet niin palveluntuottajina kuin hyvinvoinnin ja terveyden edistäjinä kannattaa ottaa sote-uudistuksen yhteydessä vahvaksi voimavaraksi. Järjestölähtöinen toiminta kannattaa nivoa tiiviisti itse palvelutuotannon rakenteisiin ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tehtävänjaon pitää olla selvä. Marinin hallituksen sote-esitys kuitenkin määrittelee järjestöjen roolin tulevassa sote-järjestelmässä epäselvästi. Pahimmillaan esitys jättää hyödyntämättä järjestöjen potentiaalin, heikentää palvelujen saatavuutta ja voi kasvattaa eriarvoisuutta.

Miten järjestöjen panoksella voidaan edistää hyvinvointia ja terveyttä koko yhteiskunnan tasolla? Millaisella sote-uudistuksella saamme järjestöjen voimavarat kaikkien ulottuville nykyistä paremmin?

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu 5.11. mennessä tästä.