Sanna Aunesluoma siirtyi HALIin Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtajan roolista. Hänellä on laaja-alainen kokemus ja verkosto sosiaali- ja terveysalalta, yhteiskunnallisista luottamustehtävistä sekä yksityiseltä sektorilta. Hän aloitti HALIn toimitusjohtajana tänään 17.4.

Sanna toimi Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien. Ennen sitä hän oli kansanedustajana yli kymmenen vuotta, joista kaksi kautta sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenenä. Sanna on vaikuttanut myös Espoon kaupunginvaltuustossa, HUSin hallituksessa sekä lukuisissa kolmannen sektorin ja yksityisen sektorin luottamustehtävissä.

Sanna on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hallintotieteiden tohtori. Hän väitteli tohtoriksi Tampereen yliopistosta erikoissairaanhoidon kustannushallinnan keinoista ja niiden käyttämisen esteistä.

Hän kuvaa sote-alan olevan hänelle paitsi työ, myös intohimo.

“HALIn toiminnan ytimessä ovat jokaista suomalaista koskettavat ja kiinnostavat teemat, kuten hoitoon ja hoivaan pääseminen. Uskon, että juuri yhteistyön voimin sidosryhmiemme kanssa voimme vahvistaa kansalaisten luottamusta siihen, että he saavat parasta hoitoa ja hoivaa, kun sille tulee tarvetta”, hän sanoo.

Sanna odottaa tapaavansa HALIn jäsenyhteisöjen edustajia ja muita sidosryhmiä tulevina viikkoina.

”Minua innostaa se, miten merkityksellistä työtä meidän jäsenemme tekevät. He ovat avainasemassa, kun puhutaan luottamuksen luomisesta suomalaiseen sote-järjestelmään”, hän kuvaa.

Väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Arja Laitinen jatkaa HALIssa omassa roolissaan eli hoivapalveluista vastaavana johtajana.

Koko HALIn väki kiittää Arjaa erinomaisesta kipparoinnista kuluneina kuukausina ja toivottaa Sannan lämpimästi tervetulleeksi!