Hyvinvointiala HALI ry:n, Hyvinvointialan Tieto Oy:n ja Suomen Yrittäjien webinaari on suunnattu ehdokkaille ja kaikille hyvinvointialuevaaleista kiinnostuneille.

Nyt se vasta alkaa! Sote sai kesällä hallinnolliset raamit, mutta todellinen tekeminen on vasta edessä. Sote-uudistuksen tekevät tulevat hyvinvointialueet ja niiden pian valittavat valtuustot. Mitä mahdollisuuksia niillä on? Mistä nyt pitää ja voi päättää? Mitä pitää tehdä, jotta rahat riittävät ja emme joudu valitsemaan, kuka saa hoitoa ja kuka ei?

Suomen Yrittäjät, Hyvinvointiala HALI ry sekä Hyvinvointialan Tieto Oy järjestävät erityisesti aluevaaliehdokkaille suunnatun webinaarin tiistaina 11. tammikuuta klo 10.

Tilaisuuden avaa luova johtaja, kirjailija HenriHenkkaHyppönen. Hän antaa inspiroivia näkökulmia siihen, miten isoa sote-haastetta kannattaa lähestyä uusin silmin.

Paneelissa aihetta puntaroivat Vääksyn Lääkärikeskuksen yrittäjä ja toimitusjohtaja Tiina Wangel, toimitusjohtaja Anne Kangas ikäihmisten palveluja tarjoavasta Päiväkummusta, professori Teemu Malmi Aalto-yliopistosta sekä Timo Aronkytö Vantaa-Keravan hyvinvointialueen valmistelun johdosta.

Tilaisuutta juontaa ja moderoi politiikan, yritysmaailman ja media-alan pitkän linjan vaikuttaja Mikael Jungner.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, vaan osallistua voi suoraan alla olevasta linkistä:

OSALLISTU WEBINAARIIN TÄSTÄ.