Hyvinvointiala HALI ry etsii sosiaalipalvelujen asiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluvat asumispalveluiden, lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen edunvalvonta.

Mitä odotamme ja tarjoamme

Edellytämme hakijalta vahvaa sosiaalipalveluiden osaamista ja korkeakoulututkintoa. Oikeustieteen loppututkinto on etu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.  Odotamme myös kyvykkyyttä laskea ja analysoida numerodataa.

Työ tarjoaa näköalapaikan nopeasti kasvavalle toimialalle ja tiivistä yhteistyötä laajan jäsenistön kanssa. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Liiton hoivan ja osaamisen johtaja Arja Laitinen, puh. 040 868 0980.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään perjantaina 12.3.2021 sähköpostitse osoitteella ulla.peramaki@hyvinvointiala.fi

 

 

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja. Se myös neuvoo jäseniään työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Liiton yli 1 500 jäsentä työllistävät lähes 95 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen. HALIn jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä.