Hyvinvointiala HALI etsii erityisesti some-viestintää osaavaa viestinnän harjoittelijaa! 

Pääasialliset työtehtäväsi

 • Sosiaalisen median strategian suunnittelu ja toimeenpano
 • Päivittäinen sosiaalisen median kanavien managerointi ja sisällöntuotanto
 • Monipuolinen viestinnällinen sisällöntuotanto
 • Sisällön julkaiseminen somessa ja verkkosivuilla
 • Osallistuminen tapahtumatuotantoon ja muissa viestinnän tehtävissä avustaminen

Odotamme sinulta

Etsimme viestinnän harjoittelijaa, joka syttyy somesta, somevaikuttamisesta ja monipuolisten sisältöjen tuottamisesta erityisesti some-kanaviin. Työsi jälkenä syntyy vetäviä tviittejä, videoita ja visualisointeja. Olet taitava kirjoittaja ja kielenkäyttäjä. Tartut ennakkoluulottomasti uusiin viestinnän muotoihin ja työvälineisiin. Tuot omia näkemyksiäsi rohkeasti esille ja uskallat haastaa olemassa olevia toimintatapoja.

Jos olet viestinnän tai soveltuvan opintosuunnan loppuvaiheen korkeakouluopiskelija ja

 • hallitset sosiaalisen median kanavat ja tuotat taitavasti eri yleisöjä puhuttelevia sisältöjä
 • sinulla on erinomainen kirjoitustaito
 • videoiden tuottaminen on sinulle tuttua puuhaa
 • olet innostunut ja tartut mielelläsi uusiin tehtäviin, pidät haasteista!
 • olet tiimipelaaja: sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • olet itseohjautuva: ehdotat asioita rohkeasti, ryhdyt toimeen ja saatat asiat kunnialla loppuun. Sinulla on halu kasvaa ja kehittyä viestinnän ammattilaisena

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kuudeksi kuukaudeksi (6kk). Pääset vaikuttamaan ja lisäämään viestinnän keinoin ihmisten tietoisuutta yksityisistä sote- ja varhaiskasvatuksen palveluista ja niiden merkityksestä yhteiskunnassa. Pääset viestimään monipuolisesti alasta eri sidosryhmille ja lisäämään alan vetovoimaa ja kiinnostavuutta erityisesti nuorten keskuudessa. Samalla tutustut HALIn laajaan jäsenkenttään ja niiden tuottamiin palveluihin. Tarjoamme sinulle paikan oppia ja kehittyä viestinnän ammattilaisena sekä näyttää esimerkkiä somen haltuunotossa. Työtäsi tukevat mukavat työtoverit, toimivat työvälineet ja viihtyisä työympäristö. Halilaiset ovat paitsi alansa huippuja myös ihmisinä mukavia, huumorintajuisia ja helposti lähestyttäviä. Tarjoamme sinulle työpisteen, jossa on merinäköala.

Toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisemman pian!

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 6.3.2020 osoitteeseen toimisto@hyvinvointiala.fi  otsikolla “Viestinnän harjoittelija”. Liitä mukaan myös ansioluettelo palkkatoiveineen.

Etenemme haussa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään, joten toimi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Arja Laitinen, p. 040 868 0980.
Soittoajat: perjantaina 21.02 klo 13.00-14.00 ja perjantaina 28.02 klo 14.00-15.00.

Tervetuloa mukaan HALIlaisten iloiseen ja osaavaan joukkoon!

 

Hyvinvointiala HALI ry edistää yksityisten sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavien yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja ja neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Sen 1550 jäsentä työllistävät yli 90 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista. HALI on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

HALIn jäsenet tuottavat mm. vanhuspalveluita, lasten ja nuorten palveluita, lääkäripalveluita, kuntoutusta, suun terveydenhuoltoa, päihde- ja mielenterveyspalveluita sekä toimivat alan järjestötyössä. www.hyvinvointiala.fi