Hyvinvointialan liitto henkilšstšn valokuvaus joulukuu 2016, copyright photographer Marjo KoivumŠki Studio Apris oy

Ulla-Maija Rajakangas, 53, siirtyi Hyvinvointialan liiton toimitusjohtajaksi 1. joulukuuta 2016. Rajakangas siirtyi Hyvinvointialan liittoon Finanssialan Keskusliiton (FK) hyvinvoinnin rahoituksen hankkeesta vastaavan johtajan tehtävästä.  Rajakangas on työskennellyt peruspalveluministerin valtiosihteerinä vuosina 2013-2015 ja tätä ennen muun muassa erityisavustajana eri ministeriöissä ja asiantuntijana akavalaisissa liitoissa. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

−Hyvinvointialan liitto saa Rajakankaasta erittäin asiantuntevan, yhteiskunnallisesti valveutuneen ja yhteistyökykyisen johtajan. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään, sanoo Hyvinvointialan liiton hallituksen puheenjohtaja Olli Holmström.

Rajakangas on uudesta tehtävästä innoissaan.

−Tämä oli minulle luonteva valinta. Haluan olla vahvasti ja aktiivisesti rakentamassa uudenlaista sosiaali- ja terveyspalvelujen rakennetta. Suomi tarvitsee jatkossa entistä enemmän yksityisen, järjestöjen ja julkisen puolen laajaa yhteistyötä hyvinvointipalvelujen tuottamisessa sekä rahoittamisessa. Nyt tarvitaan yhteistyötä ja kaikkien panosta kansalaisten hyvinvointipalvelujen turvaamiseksi. Liitto tulee olemaan aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, Rajakangas korostaa.

Lisätietoja:

Ulla-Maija Rajakangas, p.0400 374 164
Olli Holmström, p. 050 483 6313