Kumppanuudet

Yhtenä HALIn tavoitteena on lisätä tietoisuutta hyvinvointialan ura- ja koulutusmahdollisuuksista ja tätä kautta lisätä alan vetovoimaa. HALI tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa innostaakseen mahdollisimman monia selvittämään, olisiko hyvinvointiala oma juttu myös itselle. Tällä sivulla kerrotaan lisää HALIn yhteistyökumppaneista.

Boss Lady Podcast

Boss Lady Podcast on Anni Valliuksen pyörittämä podcast, jossa käsitellään yrittäjyyttä, yhteiskuntaa ja ihmisiä mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

HALI toimii Boss Lady Podcastin yhteistyökumppanina jo kolmatta vuotta. Podcast on kuunneltavissa Suplassa.

Uutisia aiheesta


HALIkandit

HALI on aloittanut yhteistyön kahden lääketieteen opiskelijan kanssa. Axel ja Ellen opiskelevat Helsingin ja Tampereen lääketieteellisissä tiedekunnissa. HALIn kandilähettiläät toimivat HALIn edustajina opintojensa ohella. Heidän tehtävänään on kertoa toisille lääketieteen opiskelijoille mahdollisuuksista, joita yksityiset terveys- ja sosiaalipalvelualan yritykset ja järjestöt tarjoavat. HALIn toive on, että jatkossa nykyistä huomattavasti useampi opiskelija tutustuisi yksityiseen sote-alaan jo opiskelujensa aikana.

Sponsoroinnit

HALI sponsoroi vuosittain lukuisia sote-alan opiskelijajärjestöjä esimerkiksi tapahtuma- ja haalarimainoksilla. Jos opiskelijajärjestösi haluaisi HALIn sponsoroimaan tapahtumaansa, ota yhteyttä.

Laukkanen Lyydia

Lyydia Laukkanen

Viestinnän asiantuntija, työmarkkinat

040 776 6268

Lisätiedot