Kumppanuudet

Yhtenä HALIn tavoitteena on lisätä tietoisuutta hyvinvointialan ura- ja koulutusmahdollisuuksista ja tätä kautta lisätä alan vetovoimaa. HALI tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa innostaakseen mahdollisimman monia selvittämään, olisiko hyvinvointiala oma juttu myös itselle. Tällä sivulla kerrotaan lisää HALIn yhteistyökumppaneista.

Wellnessmalli-kilpailu

Wellnessmalli-kilpailu on Suomen suosituin hyvinvointikilpailu, jossa etsitään seuraavaa sometähteä ja hyvinvointivaikuttajaa. Wellnessmalli tulee toimimaan hyvinvointivaikuttajana niin sosiaalisessa kuin perinteisessä mediassa, ja hänestä huokuvat rohkeus ja sporttisuus.

HALI toimii Wellnessmalli-kilpailun yhteistyökumppanina jo viidettä kertaa. Yhteistyön tavoitteena on innostaa erityisesti nuoria hyvinvoinnista kiinnostueita ihmisiä hyvinvointialan pariin.

Wellnessmalli-kilpailusta voit lukea lisää kilpailun verkkosivuilta sekä Instagramista @wellnessmalli.fi

Boss Lady Podcast

Boss Lady Podcast on Anni Valliuksen pyörittämä podcast, jossa käsitellään yrittäjyyttä, yhteiskuntaa ja ihmisiä mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

HALI toimii Boss Lady Podcastin yhteistyökumppanina jo kolmatta vuotta. Podcast on kuunneltavissa Suplasta.

Oheen uutisia tägeillä: ”boss lady podcast” ja ”wellnessmalli”

HALIkandit

HALI on aloittanut yhteistyön kahden lääketieteen opiskelijan kanssa. Axel ja Ellen opiskelevat Helsingin ja Tampereen lääketieteellisissä tiedekunnissa. HALIn kandilähettiläät toimivat HALIn edustajina opintojensa ohella. Heidän tehtävänään on kertoa toisille lääketieteen opiskelijoille mahdollisuuksista, joita yksityiset terveys- ja sosiaalipalvelualan yritykset ja järjestöt tarjoavat. HALIn toive on, että jatkossa nykyistä huomattavasti useampi opiskelija tutustuisi yksityiseen sote-alaan jo opiskelujensa aikana.

Sponsoroinnit

HALI sponsoroi vuosittain lukuisia sote-alan opiskelijajärjestöjä esimerkiksi tapahtuma- ja haalarimainoksilla. Jos opiskelijajärjestösi haluaisi HALIn sponsoroimaan tapahtumaansa, ota yhteyttä.

Laukkanen Lyydia

Lyydia Laukkanen

Viestinnän asiantuntija, työmarkkinat

0407766268

Lisätiedot