Työsuhdevalikko

Terveyspalveluala

Hyvinvointialan liiton TES-neuvotteluissa on saavutettu 22.2.2018 yleisen linjan mukainen neuvottelutulos terveyspalvelualalla. TSN ry hyväksyi neuvottelutuloksen 7.3.2018.

Terveyspalvelualan työehtosopimus 1.2.2018 – 31.3.2020

Sopimuskausi on 26 kk alkaen 1.2.2018. Sopimuskaudella palkankorotukset ovat 1.4.2018 1,73 %  ja  1.4.2019  1,74 %. Korotukset toteutetaan yleiskorotuksina henkilökohtaisiin kuukausipalkkoihin ja taulukkopalkkoihin.

Teksteihin sovittiin eräitä muutoksia. Sovittiin myös useamman työryhmän perustamisesta.

Terveyspalvelualan työehtosopimuksen allekirjoituspöytäkirja

Terveyspalvelualan työehtosopimusinfo

Hyvinvointialan liiton ja Terveyspalvelualan Unionin väliseen työehtosopimukseen muutoksia 1.2.2018 lukien

Nämä muutokset koskevat terveyspalvelualan työehtosopimusta soveltavia työnantajia. Hyvinvointialan liiton ja Terveyspalvelualan Unionin välinen työehtosopimus tulee sovellettavaksi, mikäli tämän työehtosopimuksen soveltamisala täyttyy yrityksessä. Käytännössä tämän työehtosopimuksen noudattaminen tarkoittaa oikeutta valita Unionin luottamusmies, koska muut työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen piirissä olevalle henkilöstölle jo yleissitovan TSN:n kanssa solmitun terveyspalvelualan työehtosopimuksen perusteella.

Terveyspalvelualan Unionin jäsenjärjestöjä ovat Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, Kuntoutusalan Asiantuntijat KA, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL, Suomen Työterveyshoitajaliitto STTHL ja Akavan sairaanhoitajat ja TAJA.

Lisätietoja:

työmarkkinajohtaja Tuomas Mänttäri, p. 040 571 2330